Ovo su najzanimljivije rase pasa, gde možete pronaći deset krznenih koji su spremni za maženje i maženje. Psi su sa dobrim razlogom postali „čovekov najbolji prijatelj“, a neke rase posebno paze da obasipaju svoje vlasnike ljubavlju.

Labrador retriver

Labradori su poznati po svojoj prijateljskoj i ljubaznoj prirodi. Bilo da se šuškaju na kauču ili vas željno pozdravljaju na vratima, ove krznene grudvice su uvek željne da pokažu svoju ljubav. Njihova nežna priroda i nepokolebljiva odanost čine ih odličnim kućnim ljubimcima i terapijskim psima.

Shih Tzu

Ne dozvolite da vas njihova mala veličina zavara – Shih Tzui imaju velika srca puna ljubavi. Ovi slatki mali psi uživaju u ljudskom društvu i poznati su po svojoj ljubavi. Bilo da se sklupčaju u vašem krilu ili vas prate po kući, Shih Tzui će vam sigurno rastopiti srce svojim slatkim i ljubaznim držanjem.

Zlatni retriver

Zlatni retriveri su poznati po svojoj ljubaznoj i nežnoj prirodi, što ih čini jednom od najpopularnijih rasa pasa. Ovi lojalni saputnici stvaraju jake veze sa svojim porodicama i uvek su srećni da udovolje. Bilo da donose loptu ili jednostavno leže pored vas, zlatni retriveri su najsrećniji kada obasipaju svoje vlasnike ljubavlju i naklonošću.

Pudlica

Pudlice nisu samo inteligentne i elegantne, već i neverovatno ljubavne. Ovi graciozni psi su posvećeni svojoj porodici. Bilo da se igraju igrica ili se jednostavno maze na sofi, pudlice će vam sigurno ulepšati dan svojom ljubaznom prirodom.

Španijel

Španijeli su poznati po svojim ljubavnim i nežnim ličnostima. Ovi šarmantni psi stvaraju jake veze sa svojim vlasnicima i uvek vole da udovolje. Bilo da se uveče privijaju uz vas ili nam prave društvo u dugoj šetnji – španijeli će vam sigurno ukrasti srce.

Njufaundlender

Psi Njufaundlenderi su možda veliki, kao i njihovo srce. Ovi nežni divovi su neverovatno privrženi i stvaraju jake veze sa svojim porodicama. Uprkos svom impozantnom izgledu, Njufaundlendi su ljubazni i ne vole ništa više od maženja sa svojim voljenima.

Jazavčar

Jazavčari su možda malog rasta, ali imaju veliku ličnost i još veće srce. Ovi ljubavni psi su poznati po svojoj lojalnosti i odanosti svojim vlasnicima. Jazavičari su stoga uvek najsrećniji kada su sa vama.

Korgi

Velški korgi kardigani su možda poznati po svojim kratkim nogama i dugim telima, kao i po svojoj ljubaznoj i nežnoj prirodi. Ovi razigrani psi stvaraju jake veze sa svojim porodicama i uvek su spremni za maženje i trljanje stomaka.

Stari engleski ovčar

Stari engleski ovčari nisu poznati samo po svojim čupavim kaputima, već i po svojoj ljubaznoj i nežnoj prirodi. Ovi nežni divovi su odani svojim porodicama i druženju. Bilo da se igrate sa decom ili odmarate kraj vaših nogu, staroengleski ovčari su uvek spremni da pokažu svoju ljubav.

Usvojeni psi

Iako nisu posebna rasa, psi koji se mogu usvojiti zaslužuju posebnu pažnju zbog njihove neverovatne sposobnosti za ljubav i zahvalnost. Psi usvojeni iz skloništa često stvaraju neverovatno jake veze sa svojim novim porodicama. Njihova zahvalnost ogleda se u njihovoj naklonosti i pažnji prema svojim vlasnicima. Bez obzira na njihovu rasu ili poreklo, usvojeni psi imaju jedinstvenu sposobnost da obasipaju svoje vlasnike ljubavlju i predanošću. To je i razlog zašto su među najzanimljivijim rasama pasa.


Back To Top