Naša podsvest ima vrlo misterioznu prirodu i što pre to shvatimo, to bolje

Na brzinu pogledajte sliku i odaberite oko koje vam najviše privlači pažnju. Upravo je to detalj kojim podsvest pokušava da vam prenese određenu poruku.

Oko br. 1

Ako vam je baš ovo oko privuklo pažnju morate prestati da se krijete u svojoj školjki. Previše ste zatvoreni, što utiče na vas više nego što mislite. Ako želite da pustite nekoga u svoj život, učinite to. Prestanite da potcenjujete sami sebe.

Oko br. 2

Ako ste izabrali drugo oko, onda nešto krijete. Provodite mnogo vremena pokušavajući da se pokažete drugim ljudima što ometa vaše blagostanje. Sposobni ste za toliko toga, ali nikada sebi ne dozvoljavate da pokažete pun potencijal. Zašto to radite sebi? U najboljem vam je interesu da to priznate sami sebi.

Oko br. 3

Iako može izgledati kao pomalo dosadan izbor, oni koji su ga izabrali jako pate. Trenutno se u vašem životu događa toliko toga, a vi ne znate kako se nosite sa svim tim emocijama. Vaša podsvest želi da shvatite da niste sami. Postoje oni u vašem životu na koje se možete osloniti. Prestanite da se trudite da sve uradite sami i prihvatite pomoć koja vam je potrebna.

Oko br. 4

Ako osećate da ste na neki način povezani sa ovim okom, onda ste vi kao oni ljudi koji grade zidove oko sebe da bi se zaštitili. Krijete se od ostatka sveta misleći da će vam to pomoći, ali grešite. Morate se okružiti ljudima sa kojima ćete stvarati nove uspomene. Da, to neće biti lako, ali vi se sa time možete nosite. Prestanite da se držite prošlosti, ovoga puta pogledajte u budućnost.

Oko br. 5

Izbor ovog oka sugeriše da radite mnogo više od drugih. Vi ste jedni od onih koji hrabro gaze napred bez obzira na sve. Pažljivo skrivate svoja osećanja i radite najbolje što možete. Veoma cenite svoj život, ali ponekada gubite iz vida zaista važne stvari. Dakle, uvek pokušavate da završite posao, ali zaboravljate da povremeno treba da zastanete i uživate u trenutku.

Oko br. 6

Ako vas baš ovo oko privlači, onda ste spremni na apsolutno sve da biste usrećili ljude oko sebe. Dajete im sve što imate, ali nikada ništa ne tražite zauzvrat. Vreme je da shvatite da ponekad treba reći ne i ponašati se drugačije. Ne treba da pokušavate da budete blizu onih koji ne žele da budu u vašoj blizini.

(Telegraf.rs)


Back To Top