Stjuardesa Šer Kilou nedavno je podelila neke zaista neobične priče i tajne o ponašanju putnika tokom avionskih letova. Ona već pet godina radi ovaj posao i sa društvenih mreža deli svoja iskustva. Nedavno je otkrila šta putnici zapravo rade tokom leta, a neke stvari su zaista šokantne, prenosi klix.ba.

Prvo, upozorila je na jednu stvar koja se čini sasvim banalnom, ali može biti izuzetno neprijatna – nikada ne stavljajte flašu sa tečnošću iznad glave. Razlog je jednostavan: prilikom poletanja, tečnost može procuriti i izazvati pravi haos. Osim što će se proliti po putničkim stvarima, deo tečnosti može završiti i na putnicima.

Druga stvar na koju je skrenula pažnju je ponašanje putnika koji se ukrcavaju u avion iako se osećaju loše. Bez obzira na to što se može desiti da nas sve iznenadi mučnina, putovanje avionom u takvom stanju može biti prilično neugodno za sve. Jedna od njenih priča otkriva kako je putnik koji se već osećao loše na početku leta završio na kraju povraćajući na servisna kolica, što je ostavilo ostale putnike bez hrane i pića.

Kao poslednji savet, naglasila je važnost izbegavanja odlaska u toalet tokom turbulencija, posebno za muškarce. Balansiranje u tim uslovima može biti izuzetno teško, a nekontrolisano mokrenje može učiniti toalet još neugodnijim iskustvom za sve. Napomenula je da je toalet papir verovatno jedna od najprljavijih stvari u avionu, pa bi putnici trebalo da izbegavaju čist toalet papir koji je već ostao mokar.


Back To Top