Ljubav je čarobna, alli za neke žene horoskopa, pronalaženje pravog partnera može biti prava potraga za svetim gralom.

Ove žene često ostaju same, ne zato što im nedostaje šarma ili lepote, već zato što imaju visoke standarde i ne pristaju na manje od onoga što zaslužuju.

Evo o kojim je znakovima reč.

Devica
Device se ne zadovoljavaju prosečnim i uvek traže muškarca koji će ispuniti sve njihove visoke standarde. Device žele partnera koji je inteligentan, uredan, odgovoran i ambiciozan i neće da pristanu na manje. One su majstori detalja i uvek obraćaju pažnju na sitnice koje drugi možda ne primećuju. Njihova potreba za redom i savršenstvom znači da će pažljivo analizirati svakog potencijalnog partnera, tražeći bilo kakve znakove nesavršenstva. Iako mnogi ne mogu zadovoljiti njihove visoke standarde, Device su spremne da čekaju onog pravog koji će se uklopiti u njihov savršeni svet.

Vaga
Vage sanjaju o savršenoj ljubavi i često imaju visoke kriterijume kada je reč o pronalaženju pravog partnera. Žele muškarca koji je šarmantan, pažljiv, estetski osvešten i sposoban za duboku emocionalnu povezanost. Prirodne su romantičarke i veruju u pravu ljubav iz bajki. Njihova sklonost prema idealizmu znači da će tražiti partnera koji ispunjava sve njihove romantične snove. Iako je teško pronaći nekoga ko će zadovoljiti sve te kriterijume, Vage su spremne da čekaju jer veruju da je prava ljubav vredna svakog truda i čekanja.

Škorpija
Škorpije traže muškarca koji može pratiti njihovu strast i emocionalnu dubinu. One žele partnera koji je izuzetno lojalan, strastven, tajanstven i sposoban za duboku emocionalnu povezanost. Ove zavodnice zodijaka ne zadovoljavaju se površnim vezama. Njihova potreba za intenzivnim emocijama i dubokom povezanošću znači da će tražiti partnera koji može zadovoljiti njihove visoke standarde. Iako je teško pronaći nekoga ko može pratiti njihov intenzitet, Škorpije su spremne da čekaju jer veruju da je prava ljubav vredna svake borbe, prenosi Index.hr.


Back To Top