TikTok sigurno nije prvo što vam pada napamet kad tražite savet za svoj seksualni život, ali pokazao se da može biti i te kako koristan

Pokazalo se da neki od seks trendova pokrenutih na TikToku zaista mogu učiniti uzbudljivijom vašu igru u krevetu.

TikTok sigurno nije prvo što vam pada na pamet kad tražite savet za svoj seksualni život, ali pokazao se da može biti i te kako koristan. Ako tražite način da rasplamsate iskre u spavaćoj sobi ili da povećate svoj užitak u seksu, ova popularna društvena platforma nudi mnoštvo korisnih ideja i predloga.

U poslednje vreme na TikToku je objavljeno mnogo saveta o seksu, a seksološkinja Džoj Lav Dols otkriva koji od njih zaista funkcionišu. Ona je analizirala šest najpopularnijih i najefikasnijih saveta koji su se pojavili na ovoj društvenoj mreži i objasnila kako ih možete iskoristiti da poboljšate svoj seksualni život. Ipak, kao najkorisniji je izdvojila jedan, a to je trik sa jastukom.

Ovaj trik je prikupio više od 26 miliona pregleda, a uključuje postavljanje jastuka ispod karlice žene kako bi se povećao njen užitak s obzirom na to da G-tačka u tom položaju postaje dostupnija. Ovaj trik može biti naročito koristan u određenim pozama – onim kod kojih žena leži jer se tako telo postavlja u povišen položaj koji olakšava penetraciju.


Back To Top