Ovaj jednostavan test podsvesti otkriva nešto veoma interesantno o vašoj ličnosti i karakteru, a takođe prenosi poruku svemira.

Svaki od ova četiri bokala sadrži određenu količinu informacija koje će vam „sipati u čašu saznanja“.

Pustite intuiciju da vas vodi i saznajte šta vas očekuje.

Ako ste odabrali bokal broj 1

Ako ste izabrali ovaj bokal, vi ste osoba koja voli i poštuje tradiciju, ali koja ima izraženu kreativnost.

Međutim, veoma je moguće da ste potisnuli tu svoju kreativnu stranu, da ste se prepustili kolotečini i koračate utabanim stazama, jer vam je tako lakše. Ponestalo vam je ambicija  i nemate nove ciljeve.

Bokal koji ste izabrali nosi poruku da vas čekaju veliki preokreti, koji će vas naterati da se trgnete i da vaša kreativnost dođe do izražaja.

Vrlo je moguće da ste nezadovoljni svojim poslovnim ili privatnim okruženjem i da je vreme za velike promene, kojih se plašite.

Imajte na umu da su nova iskustva najbolja životna škola, a da nas strah sputava da iskoristimo maksimalno svoje potencijale.

Ako ste izabrali bokal broj 2

Ukoliko vas je najviše privukao ovaj bokal, spremite se za dešavanja na emotivnom planu.  On vam nosi poruku da vas očekuju brojna sentimentalna iznenađenja.

Oni koji su ga odabrali trebalo bi da se pripreme za vrlo važan ljubavni korak. Ukoliko ste sami, očekuje vas da upoznate nekoga ko bi mogao da ostavi dubok trag u vašem životu. Oni koji već imaju svoju „drugu polovinu“ dobiće priliku da odnos učvrste i pređu zajedno na jedan viši duhovni nivo.

Ako ste izabrali bokal broj 3

Ovaj bokal donosi lepe vesti, bar kada su u pitanju finasije.

Moguće je da vas uskoro očekuje neki dobitak ili nasledstvo, kome se niste nadali, a koji će vam u neku ruku promeniti život.

Međutim, bokal vam poručuje da nikako ne zaboravite da deo onoga čime budete darovani podelite sa onima koji su gladni ili siromašni. Uz to, on vas upozorava da se ne opuštate previše, jer sve što „padne sa neba“ lako može da isklizne iz ruku onoga ko ga je dobio.

Novac uvek predstavlja i iskušenje onih kojima je darivan, jer testira njihovu „veličinu duše“.

Ako ste izabrali bokal broj 4

Četvrti bokal nosi dah novosti. Budućnost za vas predviđa beskrajne preokrete i  potpuno drugačiji život od onog koji danas vodite.

U vašem životu desiće se velike promene, pa je vrlo moguće da ćete dobiti priliku da živite na potpuno drugom mestu, radite nešto što do sada niste, možda čak promenite zanimanje.

Imaćete osećaj kao da ste „upali“ u potpuno novu priču koja nema nikakve veze sa onim što vam se dešavalo.

Ukratko, pripremite se za budućnost, a ona vam donosi neočekivane stvari.


Back To Top