Nizovi brojeva u kojima se određene cifre ponavljaju nazivaju se „glavni“ ili „anđeoski“ brojevi, a evo kakvu energiju donosi simbolični niz 10-10!

10. 10.2023. godine donosi jedinstven numerološki kod, odnosno anđeoski niz brojeva 10 – 10.

Ako ste ovaj broj videli previše puta u poslednjem periodu, to bi moglo značiti da je to poruka vaših anđela. Morate znati da vam anđeli nikada neće direktno govoriti, već će vam slati različite znakove. U većini slučajeva, anđeli nam šalju brojeve koji mogu biti veoma moćni tako da ih ne treba zanemariti.

Ako se anđeo broj 10 pojavljuje previše puta u vašem životu, onda biste trebali obratiti više pažnje na njega. Vaši anđeli možda žele da vam kažu nešto zaista važno.

Upravo ovaj niz brojeva je i bitan da bi vaše želje bile ostvarene.

Prvi korak u zamišljanju želje jeste da se prisetite onoga što već imate i na čemu ste zahvalni. Ovaj postupak vas priprema da odaberete pravu želju, onu koja će vas dugoročno ispunjavati.

Zatim zamislite kako precizno izgleda ostvarenje vaše želje.  Ako je ona materijalne prirode, na primer, novi stan – zamislite tačno kako izgleda prostor, u kojim bojama su uređene sobe, vizuelizujte kako u kuhinji pripremate doručak i postavljate pribor u trpezariji, kako izlazite na terasu i gledate u vedro nebo, zalivate cveće…

Ako je vaša želja nematerijalne prirode, povežite je sa nekim vizuelnim elementima. Ako priželjkujete spokoj, zamislite sebe kako odmarate na nekom udobnom mestu, mazite kućnog ljubimca ili uživate u pogledu na okolinu.

Sada formulišite tri afirmacije koje se odnose na ispunjenje vaše želje. Na primer, to mogu biti sledeće rečenice: Budim se srećna u svom novom stanu. Zadovoljna sam što imam lep i udoban dom. Uživam u svojoj kući sa porodicom.

Odvojite tri momenta u toku dana 10. oktobra kad ćete prvo zamisliti ostvarenje želje, a onda izgovoriti u sebi ili naglas odabrane tri afirmacije.


Back To Top